dimecres, 13 de maig del 2009

Que fan els nostres representants a Madrid?

Zapatero ha assegurat que manté els seus compromisos amb Catalunya. "He procurat sempre complir amb els meus compromisos amb Catalunya. Mantinc el meu ferm suport a la realitat plurinacional, a l'ús de la seva llengua, a l'increment de l'autogovern i al finançament previst a l'Estatut", ha afirmat. (nota del diari Avui)
El president del país que ens té com a una colònia productiva -i a la que cal explotar tant com es pugui-, No tan sols és un mentider compulsiu si no que a més té una barra i una cara dura impressionants. Aquest si que és el rei dels que no tenen vergonya!

Fa temps que sabem que el de les seies aixecades amb la mateixa forma del dolent de les primeres pel·lícules d'en Charlot, ens enganya tant com pot. Què fan els nostres representants polítics mentre això passa ? Res, absolutament res més que passejar-se per la capital de l'imperi, anar a dinar amb "gent important" de les espanyes que queda mot bé. Portar carteres, maletins plens lliures d'impostos, encàrrecs dels empresaris de la "región catalana".

Els 25 diputats socialistes catalans no fan més que pena, la vergonya de Catalunya en tant que, segons ells, catalans.
Els convergents amb Duran al capdavant, no fan massa més, a voltes, quan estan molt enfadats, planten cara tímidament i amb les orelles baixes mentre o fan, per por de no quedar del tot malament, -no se sap mai...
Els d'ERC, ja no cal ni parlar-ne, aguantant als socialistes al poder a Casa per tal de no perdre cap cadira, ni un despatx, no tenen, ni poden tenir cap força allí. Van bé però per a ensenyar que a casa també hi tenim xiruquers, representants d'una part de la nostra gent, que saben dir coses com "mort al Borbó"...
Els "saurans", a part de fer el ridícul contínuament, també frisant per a que els convidin a dinar a algun dels millors restaurants d'aquella capital (àpats i locals que fa tan sols uns anys haguessin criticat durament) o sortir a totes les portades dels diaris del mes d'agost amb acords inventats i, per tant mai portats a terme.

Hauríem de boicotejar totes les eleccions i que hi hagués una abstenció total fins que la gent de la política jugui net.

Amics, tinc clar que l'únic partit coherent tan a Catalunya com a Espanya és sens cap mena de dubte el PP. No us dic pas que tingui intenció de votar-los, no. El que no entenc és que hi fan encara aquí.
-Com? que dieu? és veritat?No, no em puc creure que la patronal catalana sigui plena de fatxes! No em crec que les institucions financeres del nostre país petit tinguin tants vincles amb els peperos i les seves empreses. No, no em crec que els empresaris simpatitzants del PP no tinguin tants problemes financers i d'aconsseguir prèstecs en aquests moments!

Ai, com m'agradaria una Catalunya catalana!