dissabte, 7 de març del 2009

La vergonya de la costa Brava, els seus patrons!

Estic segur que he menjat massa carn vermella, no hi ha dubte.

Llegint la premsa local d'avui, començo a tenir vergonya de ser gironí. De tenir el més petit vincle amb el turisme. De tenir els representants que tenim. Que aquests diguin el que diuen i no passi res. Que facin rodes de premsa patètiques i vergonyoses, que fins i tot la premsa internacional se'n fot de nosaltres.  Que el senyor Vilert tingui la cara dura de dir que la destitució d’en F. López no té res a veure amb les fotos, segur que el nas l'hi ha crescut un pam. Que la Dolors Batallé reconegui públicament que sabia que les imatges que serien publicades no eren de la nostra costa i no li passi res. Aquesta senyora, segons la premsa, cobra 90.000€ anuals per gestionar el patronat -Feina, al meu entendre no massa ben feta. És amiga del president!
Comença bé el centenari de la Costa Brava, ja ens l’hem carregat abans de començar!

Diputacions, Consells comarcals, Patronats diversos... Un despropòsit, un munt de baralles internes per a repartir el pastís.
Potser que comencem a dir prou, no?

1 comentari:

Tina Bellapart ha dit...

Disculpa el comentari, però es que no té res a veure amb el teu post, tot i que estic d' acord amb l' absurditat de tot plegat. Només volia dir que és realment preciosa la cançó "Escolta-ho en el vent" de Gerard Quintana. (Quin comentari més tonto, no?)