dilluns, 7 de desembre del 2009

L'absurditat fins a la temperatura


Patètic;
És el primer adjectiu que em surt pensant en el decret llei que regula (?) les temperatures màximes i mínimes de la calefacció/refrigeració dels locals públics.

Subnormals;
És el que els nostres dirigents actuals han de pensar de nosaltres. Altrament, no veig possible que siguin capaços de d'aprovar un decret tant patètic i absurd com aquest.

Ineptes;
Sí, ineptes per què no és possible que no s'adonin del que estan fent. La seva incompetència i ineptitud és ja tan coneguda per tots, que comencen a provocar que la gent diguem que ja n'hi ha prou. Aquestes bestieses no es poden aguantar, no les hem de permetre.

Revolta;
Haig de confessar públicament que fa anys que insisteixo als treballadors dels diferents locals que gestiono per tal que no abusin de les temperatures extremes de la climatització, quan entro en un lloc massa fred o massa calent (l'últim cop en un despatx de l'ajuntament) sovint em queixo.
Dit això:
Com que n'estic tip d'aquesta mena de comunisme dictatorial-socialista i sovint tripartidista que, si pogués, voldria controlar fins i tot quants minuts passejo el gos cada dia, vull declarar-me públicament fora de la llei. Als meus locals hi posaré la temperatura que cregui convenient per tal que els meus clients se sentin el millor possible. És més, penso posar l'aire calent com a mínim a un grau més del que dicten. Ja poden venir a detenir-me avui mateix.