divendres, 14 de novembre del 2008

Veïns i comerciants de Pedret es posicionen sobre la zona verda que els vol imposar l’Ajuntament de Girona


Aquest vespre, prop d’un centenar de veïns, i comerciants del barri de Pedret, membres de les respectives associacions, reunits en assemblea extraordinària, després d’escoltar les explicacions donades per la regidora de mobilitat Isabel Salamanya sobre el tema, deixen clar als representants de l’Ajuntament de Girona presents a la citada reunió, que no estan gens d’acord amb l’aplicació de la zona verda d’aparcament al barri.

En aquesta reunió pública, ha quedat clar que el que proposa l’Ajuntament -que es basa en un estudi molt complert sobre qui aparca a Pedret i en quines hores-, no convenç en absolut comerciants ni veïns, que retreuen a la representant del consistori que aquesta actuació no soluciona en absolut la forta mancança de transport públic que hi ha en l’anomenada ATM i que la gent que bé a treballar cada dia a Girona en cotxe, no té altres opcions en aquest moment.

En una votació a ma alçada, tan sols dos del centenar presents declara patir d’algun problema d’aparcament.
Demanen en tot cas –ja que tots tenim clar que l’àrea verda s’implantarà per “decreto ley”, com deia un veí durant la reunió, tan si es vol com si no-, que els veïns-residents no hagin de pagar cap quota ni diària ni setmanal.

No cal que deixi constància aquí de la negativa més absoluta a aquest fet.
¨Home, s’ha de pagar la inversió i manteniment de les màquines, vigilants etc...”

Increïble, surrealista gairebé.
Els veïns no tenen problemes d’aparcament, ha quedat ben clar, però per al seu bé, per a millorar la seva qualitat de vida i per que encara que no tinguin problemes d’aparcament en tinguin menys, l’Ajuntament els pintarà el carrer de color verd, els posarà unes maquinetes escurabutxaques molt xules i els posarà un vigilant per tal que tothom pagui la nova quota

Quina feina se li ha girat a la molt recentment formada associació de veïns de Pedret!
Els dono la benvinguda al mon genialment engrescador i ple de moments com el d’avui, en que et fan sentir partícip de veritat en les decisions que afectaran el teu dia a dia.

Una llàstima!

3 comentaris:

tinit ha dit...

Gràcies Toni!

La veritat és que quasi ho has brodat.

En l'únic punt que la meva manera de ser em fa discrepar, (potser per la recent creació de l'AVVAP) és el fet que ho implementaran per "decreto ley"... no vull que confonguis els agraiments a la Isabel per la subvenció extraordinaria per les festes del barri... amb l'acceptació de les propostes de l'ajuntament.
La setmana que ve, tindré una resposta més global del sí o no dels veïns. Si coincidim comerciants i veîns, i no volem zona verda o no volem pagar zona verda... moure cel i terra per que no la implementin... Ni vull ni em puc permetre una derrota d'aquesta magnitud només de començar l'associació!... Ara bé, si els veîns no creuen amb les possibilitats de l'associació, dificilment podrem fer-hi res.

Per cert, ja tenim blog... encara experimental, però val més aixo que res!!! http://pedretriu.blogspot.com/

Joan

Anònim ha dit...

Toni, abocaràs a la ciutat sencera a una depresió psicòtica si segueixes tant negatiu! La ciutat va bé! La "Comunidad autónoma" va bé! La Nación va bé! Europa va bé! El món va bé! No t'en adones que ets tu l'únic que va malament? Quan et faràs gran?
Salut!

Jesús Pastor ha dit...

La Zona verda no és mala idea si s'implanta en aquells barris on REALMENT és necessària. Estic segur que a Santa Eugènia de Ter seria una gran sol·lució als problemes endèmics que tenim, conjuntament amb el nou aparcament de la Frontissa entre Girona i Salt. Ja se sap que als barris les coses van mooooooolt lentes.