dilluns, 2 de febrer del 2009

Ignasi Thió. El millor, sens dubte!

L'Auditori-Palau de Congressos de Girona IGNASI THIÓ.. President del comitè executiu de la Fundació Auditori-Palau de Congressos. Regidor de l'Ajuntament de Girona

Llegint avui a El Punt ( http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=3460395 )
les explicacions de la breu història que el senyor Thió dona de l’auditori de Girona, voldria, i sempre buscant el millor per la ciutat, exposar el meu humil punt de vista sobre alguns dels punts tractats i altres que els no ha explicat.
Comença dient, en el primer paràgraf, “volem convertir la ciutat en un centre congressual de primera línia” Bé, això ho volem tots. M’agradaria saber però com ho pensa fer. Continua en el segon paràgraf, “lluny de voler polemitzar sobre si és un auditori o un palau de congressos”... i continua més endavant, “evidentment per construir un auditori i no un palau de congressos” Bé, ell mateix ja està entrant en polèmica. Deu patir per que la regidora en vol dir palau de congressos i ell auditori, no sé...

Continua, explicant l’èxit aclaparador de l’auditori. Ens dona dades que, si coneixem la manera generalitzada de treballar i manipular-les, no en les podem creure. Explica la seva preocupació per el bé de la ciutat: “La fundació que gestiona el Palau i el seu departament comercial treballen amb l'objectiu d'aconseguir que al Palau hi hagi activitat cada dia de l'any... ...que aquestes generin ocupació hotelera i de restauració, que els acompanyants comprin al comerç de la ciutat, agafin taxis i visitin la nostra ciutat...”
Quina barra! Quins taxis, els de la parada que hi ha just davant de l’auditori? On son?
Quins comerços? Donen informació del comerç gironí als visitants? Els acompanyen a veure Girona? Hi ha transport públic fins el centre?
Quina ocupació de restauració els preocupa? La dels restaurants de Girona? O pot ser els de l’Escala? Com és que la gent del restaurant El Ginjoler ja no hi son? Ho voldran explicar públicament? No, no poden. Bé, no volen. Com és que no hi ha un restaurant de Girona dins l’auditori? Com és que quan assisteixo a una reunió amb la gerència de l’auditori, com a restaurador de Girona, em posen tovallons amb el nom del Molí de l’Escala? (vull deixar clar que no tinc cap mena de problema professional amb en Jordi Jaques, amb el que tinc en molt bona consideració, un bon amic i professional) Sou uns hipòcrites. Sigueu valents, digueu la veritat quan us ho preguntem a la cara, no tireu pilotes fora, tenim dret a saber el per què de totes les adjudicacions a dit i, si no, no les feu.

Acabo...

Continua dient ja al final: “Totes aquestes accions es fan conjuntament amb Girona Convention Bureau (Cambra de Comerç), amb el Patronat de Turisme de la Diputació, amb Turisme de Catalunya i informant-ne l'Associació d'Hostaleria Girona Radial.” És que no te vergonya, no puc creure que aquest senyor tingui la barra de dir que “informa” a l’associació d’hostaleria i es quedi tan tranquil. No després que aquesta associació hagi demanat en roda de premsa, fa molts pocs dies, formar part de les decisions que es prenen en lloc d’estar-ne “informats”.
No sé si inclinar-me a pensar que fa dies que no dorm bé, és bon noi, no te mala fe però no sap el que diu; Que és una persona dolenta i posa el dit a la llaga expressament; o bé que se li enfot totalment el sector privat i diu el discurs que te aprés encara que no sigui cert i que no el posi en pràctica.
Amb gent així no podem anar bé...

Una llàstima!