dijous, 5 de març del 2009

Les vergonyes del Patronat de Turisme

A vegades, mentre llegeixo la premsa m’indigno, m’enfado i em sulfuro.
(Crec que menjo massa carn vermella)

Aquest matí però, al llegir les notícies sobre l’afer del Patronat de Turisme i les seves ja famoses fotografies, no tan sols m’he indignat, he quedat estupefacte de les diferents declaracions que hi sortien.

Per un costat és patètic i vergonyós que els diferents actors del diferents partits politics en vagin tirant sempre la cavalleria per sobre en lloc d’anar a buscar i denunciar l’arrel del problema.

Fora de la penosa obra de teatre que ens ofereix normalment el tripartit (que es troben a més sense una oposició com cal) no hi veig relació entre la gerència d’un patronat i els diferents posicionaments polítics que explica avui la premsa.

No veig, (ho desconec) per què en Francesc López ha estat –o serà-, destituït i per quin motiu. És ell el responsable de la tria i publicació de les penoses i vergonyoses fotografies? És ell el que va sortir a defensar el “concepte”? És ell qui ahir va fer una patètica (faig servir paraules del periodistes presents) roda de premsa al mig del carrer i, a més dient que no pensava dimitir?

No sé (ho desconec) quina responsabilitat té en F. López però coneixent la seva relació amb Convergència, fa una mica de pudor tot plegat.

Sabem qui ha estat el responsable directe de la campanya? Si ha estat en Francesc López que plegui, no ho demorem. Si no ha estat ell però també ho hem de saber.
Si no estan contents amb la seva gestió per altres motius, aquest no és el moment de carregar-se’l.

Llegia ahir comentaris de la edició digital de ”la Vanguardia” que ens començaven a dedicar coneguts acudits de Lepe però traslladant-los a Catalunya.

Els ciutadans i empresaris que ens hi estem deixant les banyes intentant tirar endavant en moments complicats, no podem permetre xuleries, rodes de premsa patètiques ni destitucions camuflades o fora de lloc. És indigne que, a més, tinguin la barra de dir que encara continuaran treballant amb aquesta empresa. És indigne que la màxima responsable d’una institució actuï com està actuant.

Que ens passa que no ens revoltem? Tots tenim massa por a fer públic el que pensem.

Una llàstima...

1 comentari:

Unknown ha dit...

t'he escrit al FB sense haver llegit encara això. totalment d'acord amb tu. fa mal pensar que amb els anys que en Paco porta al PTCB no hagués passat mai de la vida res similar, i ara de sobte un disbarat tan gran? boc expiatori, segur.