divendres, 24 d’abril del 2009

Ho aconseguirem?

El Girona F.C. demanarà que Girona sigui una de les seus espanyoles del mundial de futbol de 2018. Una bona oportunitat, un mundial de futbol pot bellugar entre quatre i cinc milions de persones i un ressó mediàtic sense precedents a casa nostra. El president del Girona, és valent, sap fer apostes arriscades que ningú més es creu. Això ja ho ha demostrat els dos últims anys. Aquesta última no és arriscada, és una aposta genial.
El projecte, no va dirigit a la ciutat de Girona si no a tota la província, no pot ser d'altre manera, no funcionaria. El nostre punt fort és aquest. Girona és el territori que pot oferir més i millor. Tenim de tot i força, gaudim d'una situació privilegiada, a una hora de Barcelona i a mitja de França, mar i muntanya, unes planes d'una bellesa fantàstica, diferents propostes culturals, barris i edificis singulars, la millor gastronomia del mon... I la nostra manera de ser, la capacitat i les ganes de fer coses.

És una proposta que deixarà ben poca gent indiferent. Des del sector esportiu és una molt bona notícia, des del sector empresarial, sens dubte, serà una molt bona oportunitat i des del sector públic? Com respondran les institucions?
Crec que tenim moltes possibilitats d'aconseguir-ho si ens hi posem tots. Hi ha molta feina a fer i l'hem de fer entre tots. Si els senyors/es dels diferents colors polítics a ajuntaments, diputacions, consells comarcals... hi posen les ganes, deixen per una vegada de barallar-se entre ells i es posen a treballar per al bé de tots. Sense demagògies, sense mitges veritats, sense necessitats imperioses de sortir a la foto al preu que sigui, Girona serà una bona opció.

Ho aconseguirem?