dimecres, 14 de gener del 2009

Joaquim Nadal i les velocitats nocturnes

És tan patètic aquest govern que tenim que, quan a un d'ells sel's escapa dir alguna de les veritats que tots sabem però ningú no gosa dir -encara no sé per què-, no tan sols el silencien, si no que a més defensen les mentires que ens venen i que no se les creuen ni ells (bé, en Saura ben segur que si que se les creu les tonteries que diu).

Si senyor, Conseller Nadal. Estic amb vostè.

Tots aniríem millor si en lloc de fer política de cara a la galeria es busqués en les actuacions un sentit pràctic, just i lògic. No pot ser que ens facin anar per una autovia a 50 km/h a les 12 de la nit. És de burros.

El que no acabo d'entendre però, no és la limitació de capacitat intel·lectual del conegut Conseller-verd, famós a Polònia, aquell que era anti-sistema. No puc entendre què fem tots els ciutadans, que fa la premsa, que fan els empresaris, aguantant una gent que l'únic que fa és sancionar-nos i posar limitacions -sancionadores- a tota la nostra vida. Fins quan aguantarem els ciutadans de Catalunya un govern mal dirigit, mal digerit i que, no s'aguanten entre ells?